Welkom bij mR LOCKSMITH

Dé allround slotenmaker bij calamiteiten!

Ben je buitengesloten of wil je je sloten laten vervangen? Twijfel niet en bel een ervaren, erkende slotenmaker wij streven ernaar om binnen 30 minuten op locatie te zijn!

Waarom klanten voor ons kiezen

De expert in beveiliging en sloten

Erkend & Gecertificeerde Slotenmakers

Doet je geen oog dicht omdat je  sleutels zoek zijn of heb je problemen in de relationele sfeer?
Wij staan 24 uur per dag voor je klaar om sloten te vervangen, beveiligingsapparatuur te installeren zoals camera’s en alarmsystemen.

(Spoed) Slotenmaker aan huis

0 +
Deuren geopend
0 +
Sloten vervangen
0 +
Camera's geplaats
Revieuws

Wat onze klanten zeggen?

Al jaren zijn we een begrip en een vaste partner van diversen woning coperaties, groter verhuurders, makelaars, deurwaarders maar ook voor particulieren werken wij met veel plezier hiernaast vind je wat van onze beoordelingen.

Veel Gestelde Vragen

In verschillende situaties heeft u een slotenmaker nodig. Bijvoorbeeld als u de sloten van deuren of ramen wilt laten vervangen of plaatsen. Maar, ook als er sprake is van spoed. Bij een buitensluiting, afgebroken sleutel of slotschade na een woninginbraak. Wilt u de inbraakveiligheid laten verbeteren? Ook dan heeft u een slotenmaker nodig voor een maatwerk advies.

Verouderde of beschadigde sloten moeten zo snel mogelijk worden vervangen. Op deze manier reduceert u het risico op een woninginbraak of slotschade. Oude of versleten sloten vormen een gevaar voor de inbraakveiligheid van uw woning. Als SKN-erkend slotenmaker in Den Haag en Rotterdam voorzien we u graag van advies.

Een sleutel kan in verschillende situaties afbreken. Door vandalisme van buitenaf, maar ook omdat de cilinder van het slot versleten of beschadigd is geraakt. Als de helft van de sleutel zich nog in het slot bevindt, moet deze worden geopend. Als erkend slotenmaker in Den Haag en Rotterdam bieden we een 24/7 spoeddienst. Onze monteurs zijn binnen 30 minuten ter plaatse. Wij openen sloten snel en schadeloos.

Een toename van het aantal woninginbraken in de buurt is reden om een ervaren slotenmaker in te schakelen. Onze experts en slot specialisten voorzien u van een maatwerk advies omtrent inbraakveiligheid. Kerntrekbeveiligingen en meerpuntssluitingen met SKG-keurmerk leveren wij uit voorraad. Wij zorgen ook voor een vakkundige montage.

Wanneer u uw sleutels bent kwijtgeraakt schakelt u direct de hulp van een erkende slotenmaker in. Het slot of de cilinder moet worden vervangen om de woning weer toegankelijk te maken. Maak gebruik van onze spoedservice in Den Haag en Rotterdam. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Heeft u zichzelf buitengesloten? Dan moet het slot worden geopend door een vakkundige en erkende slotenmaker. Onze ervaren monteurs staan altijd binnen 30 minuten voor de deur. Wij openen sloten snel en zonder schade. Bij een buitensluiting kunt u 24/7 gebruik maken van onze spoedservice. Ook s’ nachts en in het weekend.

Laatste nieuws

Blog en Nieuwsberichten

Geen onderdeel van een categorie

Blogbericht 3

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit nam fusce blandit natoque scelerisque vitae, ac pharetra eros fringilla tortor mollis ornare mattis tincidunt dis habitasse. …

Read More →
Geen onderdeel van een categorie

Blogbericht 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit varius fringilla nibh senectus per, erat integer fermentum tincidunt nam suscipit quis cubilia posuere habitasse. Nulla ultrices …

Read More →
Geen onderdeel van een categorie

Blogbericht 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit libero dictumst, pellentesque tempus eget at sociis vulputate nam quisque, nisi proin phasellus aenean pretium condimentum vivamus …

Read More →